Op een vakantiepark een groepsaccommodatie Texel huren

Je kunt op een vakantiepark een groepsaccommodatie Texel huren voor groepen van 8 tot wel 24 personen. De grootste groepsaccommodatie Texel op een luxe vakantiepark vind je bij Landal Sluftervallei. Daar kan je een 24 persoons groepsaccommodatie Texel met wel 12 slaapkamers huren.

Texel net banner

Groepsaccommodaties Texel 8 tot en met 12 personen.

Op diverse vakantieparken Texel kan je grote vakantiehuizen en groepsbungalows tussen de 8 en 12 personen huren. Zo ook op Roompot vakantiepark Boomhienke en vakantiepark De Krim.

Landal aan de kust banner


wegwijzers strand Texel

Landal Sluftervallei Texel

Uniek vakantiepark op Texel voor familie groepen. Bij Landal Sluftervallei zijn diverse typen bungalows, familievilla’s en groepsaccommodaties te huur. Je kunt daar een groepsaccommodatie Texel voor 8, 10, 12 of 24 personen huren. Dit is vooral een familiepark voor natuurliefhebbers. De familiebungalows en groepsaccommodaties in dit park liggen midden in de duinen.


Vakantiepark De Krim

Op vakantiepark De Krim Texel, kan je een groepsaccommodatie van 8, 10, 16 tot 20 personen huren. Ideaal voor een weekendje Texel met een vrienden- of familie groep. Er zijn veel faciliteiten op dit grote vakantiepark Texel waaronder een groot buiten- en binnen zwembad. Een ideaal vakantiepark voor een weekendje weg met een grote groep.

Zonsondergang Duinen op Texel

Beachpark Texel.

Je kunt een 8 persoons groepsaccommodatie huren bij Landal Beach Park Texel. Indien je 2 van deze accommodaties huurt, kan je er terecht met een groep van maximaal 16 personen. Handig als je bijvoorbeeld met 2 grote gezinnen een weekendje Texel wilt boeken. Voor een grote groepsaccommodatie Landal Texel, kijk je naar de mogelijkheden bij Landal Sluftervallei, zie boven.


Particuliere groepsaccommodatie Texel huren

Indien je een vakantieverblijf op Texel zoekt voor een groep groter dan 24 personen, kan je niet meer op de vakantieparken terecht. Je bent dan aangewezen op een particulier vakantiehuis Texel grote groep. Zo een groepsaccommodatie Texel moet je tenminste 6 maanden voor vertrek boeken. Dan heb je de kans dat er nog aanbod voor een grote groep is.